1
Пример: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Загрузите спецификацию с перечнем и количеством интересующих Вас программ и получите КП на свой почтовый ящик в течении 30 минут. Для госучреждений и образовательных организаций действует отдельная политика ценообразования. Подробности

Купить в один клик

Експерт-Кошторис ПВР

Артикул: 22004545 Партномер : koshtsmeta Наименование : Експерт-Кошторис ПВР

Доступность: Есть в наличии

2590,00 грн.

Експерт-Кошторис ПВР

Mouse over the image for zoom

Больше изображений

Выберите нужную конфигурацию продукта

    * Обязательные поля

    Цена за единицу:

    2590,00 грн.

    Введите число

    Итоговая цена:
    2590.0000
    2590,00 грн.
    Експерт-Кошторис ПВР 22004545
    грн. 2590
    100% гарантия лицензионного софта
    лет успешной работы на рынке
    Работаем по безналичному расчету
    Закрываемся по бухгалтерии

    Програмний комплекс «Експерт-Кошторис ПВР» розроблений згідно ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 (зі зміною №3 ) «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво».

     Призначений для автоматизації складання кошторисної документації на проектно-вишукувальні роботи. Крім кошторисів на проектні роботи за формою 2-П, допускається можливість складання кошторису за фактично витраченими людино-днями, із зазначенням спеціальності та кваліфікації працівників (форма 3-П). Для складання цієї форми розроблено гнучкий режим, який дозволить Вам не тільки скористатися базовими спеціальностями і кваліфікаціями, але й додати свої. Під час складання кошторису за формою 3-П Ви можете вказати реальну заробітну плату Ваших фахівців. Форма 3-П може бути розрахована двома методами: від основної заробітної плати і від показників кошторисної вартості. Реалізовано метод розрахунку вартості проектних робіт від вартості БМР, розрахунок витрат на відрядження і розрахунок договірної ціни.

     Програмний комплекс має вбудовану систему автоматичного отримання документів російською або українською мовами, незалежно від мови, на якому набиралися документи. «Експерт-Кошторис ПВР» постійно змінюється і доповнюється. Розробник піклується про користувачів, виконує постійне впровадження змін, що вносяться Держбудом щодо складу нормативної бази і методик розрахунку.

     Крім методичних змін, в програмний комплекс впроваджуються і інші удосконалення, а також більшість побажань клієнтів. Робота над програмним комплексом не припиняється, і відповідно до цього, програма постійно змінюється в кращу сторону.

     Кожен новий клієнт розцінюється як новий партнер.  Досвідчені консультанти завжди готові прийти на допомогу з питань освоєння і роботи з програмою. Навчання по роботі з програмним комплексом «Експерт-Кошторис ПВР» відбувається по телефону або за допомогою ON-Line презентації, після якого Ви самі зможете скласти свій перший кошторис. Тому Вам не потрібно проходити курси з навчання складання кошторисів для роботи з програмним комплексом «Експерт-Кошторис ПВР». Программний комплекс сертифікований Міністерством регіонального розвитку та будівництва України Лист № 9 / 10-1025 від 14.11.2008 р.

     

    Проектно-кошторисна документація:

     Проектно-кошторисна документація - нормативно встановлений перелік документів, в якому обґрунтовується доцільність і реалізація проекту, розкривається сутність проекту дозволяє втілити його в життя. Проектно-кошторисна документація складається на підставі інших розділів проектної документації, з метою розрахунку вартості всіх вироблених робіт. При розробці проектно-кошторисної документації потрібно керуватися нормативними документами з будівництва, затвердженими Держбудом та іншими органами.

     Кошторисна документація повинна включати:
    Пояснювальну записку.
    Локальні кошторисні розрахунки.
    Кошторис на проектні роботи.
    Відомість кошторисної вартості будівництва об'єктів, що входять до пускового комплексу.
    Зведення кошторисних розрахунків.

     Проектно вишукувальні роботи (ПВР) - це комплекс робіт з проведення інженерних досліджень, розробка техніко-економічних обгрунтувань будівництва, підготовка проектів, робочої документації, складання кошторисів. Такі роботи є комплексом економічних і технічних досліджень району, в якому буде проводитися будівництво.

     Ми пропонуємо вам просте рішення складних будівельних проблем - програму «Експерт-Кошторис ПВР». Дана програма призначена для автоматизації складання документації і розрахунку кошторисної документації на проектно-вишукувальні роботи.

     

    Плюси програми «Експерт-Кошторис ПВР»: 

    • Максимальний результат за мінімальну кількість операцій.
    • Проста установка і абсолютно легке сприйняття програми.
    • Зручний інтерфейс.
    • Можливість перемикання мов інтерфейсу.
    • Швидкий розрахунок кошторисів і підсумкових сум.
    • Автоматичне створення нового будівництва, об'єктної і локального кошторису.
    • Швидке формування звітних документів.
    • Повна сумісність з програмою «Експерт-Кошторис».
    • Формування та отримання документів російською та українською мовами.
    • Швидкий пошук ресурсів і норм по шифру і найменуванню.
    • Оптимальна ціна і відмінні результати.

     Що стосується простоти і зручності даної програми, можна сказати лише одне, що програма «Експерт-Кошторис ПВР» пропонує вам абсолютно новий професійний рівень роботи. Унікальний досвід компанії «Експерт-Софт» в області розробки програмного забезпечення втілено в кожному продукті компанії. Програма «Експерт-Кошторис ПВР» не стала винятком. Програма оснащена зручним інтерфейсом, що дозволить вам вести одночасну роботу з проектами та нормативною базою. Програма «Експерт-Кошторис ПВР» сертифікована Міністерством регіонального розвитку та будівництва України.

     Завдяки такому списку документів ви відчутно зменшити свої турботи пов’язані зі складанням нормативно-проектного кошторису. Збірник цін на проектні роботи у нормативній базі надає вам можливість швидкого і ефективного формування звітності. Скористайтеся цією можливістю, програма «Експерт-Кошторис ПВР» - це унікальний помічник в розрахункових питаннях.

    • Вы предоставляете гарантию на лицензионную продукцию?

      Softmart поставляет только оригинальное лицензионное программное обеспечение. Гарантию на само ПО предоставляет его производитель. Softmart, будучи локальным партнером, гарантирует что вы получите товар в соответствии с международными стандартами вендора и всеми необходимыми составляющими для подтверждения легальности этого товара перед проверяющими органами.

    • Как можно ознакомиться с продуктом до приобретения?

      Почти у каждого производителя есть возможность протестировать продукт до приобретения с помощью триал (демо) версии. Как правило, период ознакомительной версии составляет 30 дней. Если вам не удалось найти триал на сайте производителя, отправьте заявку нашим менеджерам на адрес info@softmart.ua, и мы с радостью вам поможем.

    • Возврат денежных средств

      В случае если вы передумали покупать продукт после оплаты, и наши менеджеры еще не разместили заказ в системе производителя, вы гарантированно получаете обратно ваши средства. Даже если заказ был размещён у производителя, в большинстве случаев есть возможность сделать его отмену – вы также получаете обратно полную сумму оплаченных средств. Если политикой производителя возврат средств не предусмотрен, и заказ был размещён – мы не сможем вернуть ваши средства, но вы гарантированно получите купленный товар. Если у вас есть какие-либо сомнения касательно возможности возврата средств – просьба связаться с нашими менеджерами, и мы с радостью вас проконсультируем.

    • Как получить диск или флешку с программой, если приобретаемое программное обеспечение поставляется в электронном виде?

      Если вы покупаете или купили программное обеспечение в электронном виде, и вам по определённым причинам нужно получить товар на твердом носителе (CD-, DVD-диск или флешка), мы готовы скачать необходимый дистрибутив и записать его с вашей лицензии на требуемый носитель. В данном случае потребуется оплатить только стоимость желаемого носителя. Если вы не уверены в каком виде поставляется интересующий вас продукт, обратитесь к нашим специалистам за консультацией удобным для вас способом.

     

    Оплата

     

    Безналичный расчет
    Счета по безналичному расчёту выставляются вручную в течении получаса после запроса.

    LiqPay
    Оплата с помощью мобильного телефона, интернета и платежных карт Visa, MasterCard

    Наличный расчет
    Наличными курьеру. Только в Киеве

    Доставка

     

    Доставка производится в течение 3-х рабочий дней после оплаты в зависимости от выбранного товара.
    Если для активации продукта или лицензии необходим только код, то мы можем предоставить его  по электронной почте.

    Курьерская доставка
    Для материальных носителей доставка по Киеву бесплатно.
    Стоимость доставки по Украине - в соответствии с тарифами перевозчиков.

    Самовывоз
    04071, г. Киев, ул.Воздвиженская 48, оф 3.
    пн.-пт. с 9-00 до 18-00

    Смотреть на карте