1
приклад: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Завантажте специфікацію з переліком і кількістю цікавих для Вас програм і отримайте КП на свою поштову скриньку протягом 30 хвилин. Для держустанов та освітніх організацій діє окрема політика ціноутворення. Подробиці

Придбати в один клік

Експерт-Кошторіс ПВР

Артикул: 22004545 Партномір : koshtsmeta Найменування : Експерт-Кошторіс ПВР

Доступність: Є в наявності

2 590,00 ₴

Експерт-Кошторіс ПВР

Mouse over the image for zoom

Більше зображень

Виберіть потрібну конфігурацію продукту

    * Обов'язкові поля

    Ціна за одиницю:

    2 590,00 ₴

    Введите число

    Кінцева ціна:
    2590.0000
    2 590,00 ₴
    Експерт-Кошторіс ПВР 22004545
    2590
    100% гарантія ліцензійного софту
    років успішної роботи на ринку
    Працюємо за безготівковим розрахунком
    Закриваємось по бухгалтерії

    Програмний комплекс «Эксперт-Кошторіс ПВР» розроблений згідно з ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 (зі зміною №3 ) «Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво».

     Призначень для автоматизації складання кошторисної документації на проектно-вишукувальні роботи. Крім кошторисів на проектні роботи за формою 2-П, допускається можливість складання смети за фактично витраченими людино-днями, із зазначенням спеціальності та кваліфікації працівників (форма 3-П). Для складання цієї форми розроблено гнучкий режим, який дозволить Вам не лише скористатися базовими спеціальностями та кваліфікаціями, а й додати свої. Під час складання сметки за формою 3-П Ви можете вказати реальну заробітну плату Ваших фахівців. Форма 3-П може бути розрахована двома методами: від основної заробітної плати та від показників кошторисної вартості. Реалізовано метод розрахунку вартості проектних робіт від вартості БМР, розрахунок витрат на відрядження та розрахунок договірної ціни.

     Програмний комплекс має вбудовану систему автоматичного отримання документів на російському чи українському мовах, незалежно від мови, на якій набиралися документи. «Эксперт-Кошторіс ПВР» постійно змінюється і доповнюється. Розробник піклується про користувачів, виконує постійне впровадження змін, що вносяться Держбудом щодо складу нормативної бази та методик розрахунку.

     Крім методичних змін, у програмний комплекс впроваджуються і інші удосконалення, а також більшість побажань клієнтів. Робота над програмним комплексом не припиняється, і відповідно до цього, програма постійно змінюється на краще.

     Кожен новий клієнт розцінюється як новий партнер. Досвідчені консультанти завжди готові прийти на допомогу з питань освоення та роботи з програмою. Навчання по роботі з програмним комплексом «Експерт-Кошторіс ПВР» відбувається по телефону або за допомогою ON-Line презентації, після якого Ви самі зможете скласти свою першу смету. Тому Вам не потрібно проходити курси навчання складання кошторисів для роботи з програмним комплексом «Эксперт-Кошторіс ПВР». Програмний комплекс сертифікований Міністерством регіонального розвитку та будівництва України Лист № 9 / 10-1025 від 14.11.2008 р.

     

    Проектно-кошторисна документація:

     Проектно-кошторисна документація - нормативно встановлений перелік документів, у якому обґрунтовується доцільність та реалізація проекту, розкривається сутність проекту дозволяє втілити його в життя. Проектно-кошторисна документація складається на підставі інших розділів проектної документації з метою розрахунку вартості всіх вироблених робіт. При розробці проектно-кошторисної документації слід керуватися нормативними документами з будівництва, затвердженими Держбудом та іншими органами.

     Змінна документація повинна включати:
    Пояснювальну записку.
    Локальні кошторисні розрахунки.
    Смета на проектні роботи.
    Відомість кошторисної вартості будівництва об'єктів, що входять до пускового комплексу.
    Зведення кошторисних розрахунків.

     Проектно вишукувальні роботи (ПВР) - це комплекс робіт з проведення інженерних досліджень, розробка техніко-економічних обґрунтувань будівництва, підготовка проектів, робочої документації, складання кошторисів. Такі роботи є комплексом економічних та технічних досліджень району, в якому проводитиметься будівництво.

     Ми пропонуємо вам просте рішення складних будівельних проблем – програму «Эксперт-Кошторіс ПВР». Дана програма призначена для автоматизації складання документації та розрахунку кошторисної документації на проектно-вишукувальні роботи.

     

    Плюси програми «Експерт-Кошторіс ПВР»: 

    • Максимальний результат за мінімальну кількість операцій.
    • Проста установка і абсолютно легке сприйняття програми.
    • Удобний інтерфейс.
    • Можливість перемикання мов інтерфейсу.
    • Швидкий розрахунок кошторисів та підсумкових сум.
    • Автоматичне створення нового будівництва, об'єктної та локальної смети.
    • Швидке формування звітних документів.
    • Повна сумісність з програмою «Эксперт-Кошторіс».
    • Формування та отримання документів на русском та українському мовах.
    • Швидкий пошук ресурсів та норм по шифру та найменуванню.
    • Оптимальна ціна і відмінні результати.

     Що стосується простоти та зручності даної програми, можна сказати лише одне, що програма «Эксперт-Кошторіс ПВР» пропонує вам абсолютно новий професійний рівень роботи. Унікальний досвід компанії «Експерт-Софт» в галузі розробки програмного забезпечення втілено у кожному продукті компанії. Програма «Експерт-Кошторіс ПВР» не стала винятком. Програма оснащена зручним інтерфейсом, що дозволить вам вести одночасно роботу з проектами та нормативною базою. Програму «Эксперт-Кошторіс ПВР» сертифіковано Міністерством регіонального розвитку та будівництва України.

     Завдяки такому списку документів ви відчутно зменшити свої турботи пов'язані зі складанням нормативно-проектної смети. Збірник цін на проектні роботи у нормативній базі надає вам можливість швидкого та ефективного формування звітності. Скористайтеся цією можливістю, програма «Эксперт-Кошторіс ПВР» - це унікальний помічник у розрахункових питаннях.

    • Ви надаєте гарантію на ліцензійну продукцію?

      Softmart постачає лише оригінальне ліцензійне програмне забезпечення. Гарантію на ПЗ надає його виробник. Softmart, будучи локальним партнером, гарантує, що ви отримаєте товар відповідно до міжнародних стандартів вендора та всіх необхідних складових для підтвердження легальності цього товару перед органами перевірки.

    • Як можна ознайомитися з продуктом до придбання?

      Майже кожен виробник може протестувати продукт до придбання за допомогою тріал (демо) версії. Як правило, період ознайомлювальної версії складає 30 днів. Якщо вам не вдалося знайти тріал на сайті виробника, надішліть заявку нашим менеджерам на адресу info@softmart.ua і ми з радістю вам допоможемо.

    • Повернення коштів

      У разі, якщо ви передумали купувати продукт після оплати, і наші менеджери ще не розмістили замовлення в системі виробника, ви гарантовано отримуєте назад ваші кошти. Навіть якщо замовлення було розміщене у виробника, в більшості випадків є можливість зробити його скасування – ви також отримуєте повну суму оплачених коштів. Якщо політика виробника повернення коштів не передбачена, і замовлення було розміщене – ми не зможемо повернути ваші кошти, але ви гарантовано отримаєте куплений товар. Якщо у вас є сумніви щодо можливості повернення коштів – прохання зв'язатися з нашими менеджерами, і ми з радістю вас проконсультуємо.

    • Як отримати диск або флешку з програмою, якщо програмне забезпечення, що купується, поставляється в електронному вигляді?

      Якщо ви купуєте або купили програмне забезпечення в електронному вигляді, і вам з певних причин потрібно отримати товар на твердому носії (CD-, DVD-диск або флешка), ми готові завантажити необхідний дистрибутив і записати його з вашої ліцензії на потрібний носій . У цьому випадку потрібно буде сплатити лише вартість бажаного носія. Якщо ви не впевнені в якому вигляді поставляється продукт, що вас цікавить, зверніться до наших фахівців за консультацією зручним для вас способом.

     

    Оплата

     

    Безготівковий розрахунок
    Рахунки за безготівковим розрахунком виставляються вручну протягом півгодини після запиту.

    LiqPay
    Оплата за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток Visa, MasterCard

    Готівковий розрахунок
    Готівкою кур'єру. Тільки у Києві

    Доставка

     

    Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів після оплати залежно від обраного товару.
    Якщо для активації продукту або ліцензії необхідний тільки код, то ми можемо надати його  електронною поштою.

    Кур'єрська доставка
    Для матеріальних носіїв доставка по Києву безкоштовно.
    Вартість доставки по Україні - відповідно до тарифів перевізників.

    Самовивіз
    04071, м. Київ, вул. Воздвиженська 48, оф 3.
    пн.-пт. з 9-00 до 18-00

    Дивитись на карті