1
приклад: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Завантажте специфікацію з переліком і кількістю цікавих для Вас програм і отримайте КП на свою поштову скриньку протягом 30 хвилин. Для держустанов та освітніх організацій діє окрема політика ціноутворення. Подробиці

Придбати в один клік

Microsoft Windows Remote Desktop Services CAL 2019 / Terminal Server CAL 2019

Артикул: 2000005879 Партномір : 6VC-03747 Найменування : WinRmtDsktpSrvcsCAL 2019 SNGL OLP NL DvcCAL

Доступність: Немає в наявності

3 958,50 ₴

Microsoft Windows Remote Desktop Services CAL 2019 / Terminal Server CAL 2019

Mouse over the image for zoom

Більше зображень

Виберіть потрібну конфігурацію продукту

    * Обов'язкові поля

    Ціна за одиницю:

    3 958,50 ₴

    Введите число

    Кінцева ціна:
    3958.5000
    3 958,50 ₴
    Выберите другой продукт Сервера та бази даних
    Опис незабаром з'явиться 2000005879
    3958.5
    100% гарантія ліцензійного софту
    років успішної роботи на ринку
    Працюємо за безготівковим розрахунком
    Закриваємось по бухгалтерії

    Remote Desktop Services - купити віддалений сервер для модернізації робочих процесів вашого бізнесу

    Remote Desktop Services RDS - це програмне забезпечення від компанії Microsoft, що надає користувачам віддалений робочий доступ до програмних засобів Windows: віддаленому/віртуальному «Робочому столі» та програмам RemoteApp. Це універсальне рішення дозволяє всім, хто має відкритий вхід взаємодіяти з сервером всередині корпоративної мережі або використовуючи Інтернет. Що є просто знахідкою для адміністраторів мереж та IT-фахівців компанії, оскільки даний продукт дозволяє не тільки розгорнути, але й підтримати ПЗ та віртуальні станції всередині корпоративного середовища з не меншою ефективністю, ніж, якби користувач працював безпосередньо на локальному ПК. Системний адміністратор може керувати будь-якою "машиною" всередині платформи за допомогою єдиної консолі (встановлювати/видаляти програми та інше). Звичайно, це все стає можливим, якщо віддалений сервер купити та встановити виключно на таке саме ліцензійне корпоративне програмне забезпечення.

    Якщо ви дбаєте про своїх співробітників і плануєте «працювати на перспективу», вам обов'язково доведеться купити ліцензію на Remote Desktop Services RDS, адже вона має досить відчутні переваги:

    1. Впровадивши це програмне забезпечення, ви отримуєте можливість розгорнути програму централізовано на базі просто операційної системи Windows. Завдяки RDS, всі необхідні програми знаходяться на серверах віддалених десктопів співробітників, але контролюєте їх ви. Це дуже зручно, коли необхідно вчасно виконати оновлення всім користувачам вашої мережі. При такій процедурі адмін скаже вам: «Дякую!»;
    2. Співробітники отримують віддалений доступ до всіх необхідних програм. Перебуваючи на лікарняному, у відпустці або відсутній на робочому місці з поважної причини, фахівець може звертатися до необхідної бази, навіть якщо умови обмеженої пропускної спроможності каналу (по телефонній лінії, через WAN та за захищеним протоколом HTTPS);
    3. Якщо робоче обладнання співробітника раптом вийшло з ладу, то за допомогою Remote Desktop Services можна швидко усунути цю проблему. Перенести необхідні дані та програми набагато легше, ніж встановлювати та відновлювати все заново;
    4. Віддалений доступ дає можливість «усереднити» користувачів усередині мережі. Наприклад, співробітник може «зайти» з домашнього комп'ютера, мобільного пристрою, з обладнання, де стоїть інша ОС, запустити програму на RD Session Host Server та інше;
    5. Можливості програми настільки високі, що використовуючи службу віддаленого «Робочого столу» у поєднанні з віртуалізацією робочого столу, користувач може розміщувати власний персональний Desktop усередині пулу віртуальних «Робочих столів». Таким чином, керівник компанії може здійснювати контроль над дочірніми підприємствами, що знаходяться в іншому місті чи іншій країні.

    Термінальний сервер: купити Windows 10 Terminal Server - відмінне рішення для віддаленої роботи з 1С!

    Вже досить давно, існує зручна можливість купити термінальний сервер та підключити до звичайного ПК з операційною системою Віндовс кілька співробітників для плідної роботи в офісі та за його межами. Найчастіше таке рішення застосовується для кількох користувачів з базою даних програми 1С, але сфера використання такої «продуктивної схеми» вже вийшла межі звичної бухгалтерії.

    Термінальний сервер є потужним комп'ютером (сервером) з підключеними до нього на пряму не менш потужними «машинами» за допомогою програмного забезпечення Remote Desktop Services. Ціна його залежить від обраної ліцензії. Авторизація користувачів - це персональний доступ до даних сервера та можливість забезпечити інформаційну безпеку. Такого високого рівня безпеки даних неможливо досягти при звичайній локальній мережі. До речі, ефект появи Terminal Server CAL 2019 можна порівняти лише з появою цієї самої локальної мережі, коли об'єднання персональних комп'ютерів дозволило користувачам проводити обмін даними не «старо» за допомогою дискет або електронної пошти, а, наприклад, роздрукувати документ зі свого робочого комп'ютера на мережевий принтер. То був прорив. Таким же досягненням є зараз Remote Desktop Services RDS.

    Remote Desktop Services (RDS) CAL 2019: які типи ліцензії бувають?

    Ліцензійна політика корпорації Майкрософт являє собою 2-у можливість роботи цього ПЗ:

    1. Ліцензія на пристрій. Коли ви купуєте право встановлення програмного забезпечення на одну машину. Даний тип є кращим для компаній, де за одним ПК працює кілька людей, наприклад, позмінно.
    2. Ліцензія на користувача. Коли ви купуєте право вашого співробітника на здійснення доступу до програмного забезпечення з будь-якого пристрою. Цей тип найкращий для організацій, де працівники здійснюють вхід віддалено з різних пристроїв.

    Варто зазначити, що і в тому і в іншому випадку на Terminal Server CAL (віддалений термінальний сервер) надається постійна ліцензія.

    Термінальний сервер - ціна на SoftMart максимально доступна

    З огляду на всі видимі та «приховані» зручності програмного забезпечення у RDS невисока вартість (термінальний сервер - це «робочий інструмент», що дозволяє проводити всі обчислювальні операції на більш потужному ПЗ, тим самим даючи користувачам мережі можливість використовувати вже більш адаптовані дані по будь-якому процесу).

    Крім того, термінальний сервер має ще низку переваг:

    • економічно регламентоване зменшення витрат на «зайве» обладнання;
    • підвищення ефективності роботи наявних пристроїв;
    • скорочення часу (і витрат) на обслуговування обладнання системним адміністратором/IT-спеціалістом компанії;
    • підвищення рівня безпеки даних;
    • покращення продуктивності додатків, які вкрай «чутливі» до апаратних ресурсів;
    • зростання швидкості передачі даних по наявних каналах зв'язку;
    • спрощення масштабування інфраструктури компанії/організації.

    Компанія SoftMart пропонує вам скористатися всіма новими можливостями, які відкриває вам програмне забезпечення Remote Desktop Services та організація у себе термінального сервера, тим більше, що ціна за такий софт у нас дуже прийнятна. Ми, зі свого боку, гарантуємо вам постійну інформаційну підтримку та можливість бути в курсі майбутніх нововведень та оновлень за вашим продуктом і не тільки.

    • Ви надаєте гарантію на ліцензійну продукцію?

      Softmart постачає лише оригінальне ліцензійне програмне забезпечення. Гарантію на ПЗ надає його виробник. Softmart, будучи локальним партнером, гарантує, що ви отримаєте товар відповідно до міжнародних стандартів вендора та всіх необхідних складових для підтвердження легальності цього товару перед органами перевірки.

    • Як можна ознайомитися з продуктом до придбання?

      Майже кожен виробник може протестувати продукт до придбання за допомогою тріал (демо) версії. Як правило, період ознайомлювальної версії складає 30 днів. Якщо вам не вдалося знайти тріал на сайті виробника, надішліть заявку нашим менеджерам на адресу info@softmart.ua і ми з радістю вам допоможемо.

    • Повернення коштів

      У разі, якщо ви передумали купувати продукт після оплати, і наші менеджери ще не розмістили замовлення в системі виробника, ви гарантовано отримуєте назад ваші кошти. Навіть якщо замовлення було розміщене у виробника, в більшості випадків є можливість зробити його скасування – ви також отримуєте повну суму оплачених коштів. Якщо політика виробника повернення коштів не передбачена, і замовлення було розміщене – ми не зможемо повернути ваші кошти, але ви гарантовано отримаєте куплений товар. Якщо у вас є сумніви щодо можливості повернення коштів – прохання зв'язатися з нашими менеджерами, і ми з радістю вас проконсультуємо.

    • Як отримати диск або флешку з програмою, якщо програмне забезпечення, що купується, поставляється в електронному вигляді?

      Якщо ви купуєте або купили програмне забезпечення в електронному вигляді, і вам з певних причин потрібно отримати товар на твердому носії (CD-, DVD-диск або флешка), ми готові завантажити необхідний дистрибутив і записати його з вашої ліцензії на потрібний носій . У цьому випадку потрібно буде сплатити лише вартість бажаного носія. Якщо ви не впевнені в якому вигляді поставляється продукт, що вас цікавить, зверніться до наших фахівців за консультацією зручним для вас способом.

     

    Оплата

     

    Безготівковий розрахунок
    Рахунки за безготівковим розрахунком виставляються вручну протягом півгодини після запиту.

    LiqPay
    Оплата за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток Visa, MasterCard

    Готівковий розрахунок
    Готівкою кур'єру. Тільки у Києві

    Доставка

     

    Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів після оплати залежно від обраного товару.
    Якщо для активації продукту або ліцензії необхідний тільки код, то ми можемо надати його  електронною поштою.

    Кур'єрська доставка
    Для матеріальних носіїв доставка по Києву безкоштовно.
    Вартість доставки по Україні - відповідно до тарифів перевізників.

    Самовивіз
    04071, м. Київ, вул. Воздвиженська 48, оф 3.
    пн.-пт. з 9-00 до 18-00

    Дивитись на карті