1
приклад: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Завантажте специфікацію з переліком і кількістю цікавих для Вас програм і отримайте КП на свою поштову скриньку протягом 30 хвилин. Для держустанов та освітніх організацій діє окрема політика ціноутворення. Подробиці

Придбати в один клік

Autodesk Alias Design 2017

Артикул: 20000753 Партномір : 712I1-WW9613-T408 Найменування : Autodesk Alias Design 2017 Commercial New Single-user ELD Annual Subscription with Advanced Support

Доступність: Немає в наявності

Від: 53 258,40 ₴

До: 215 696,52 ₴

Autodesk Alias Design 2017

Mouse over the image for zoom

Більше зображень

  • Autodesk Alias Design 2017

Виберіть потрібну конфігурацію продукту

    * Обов'язкові поля

    Ціна за одиницю:

    53 258,40 ₴

    Введите число

    Кінцева ціна:
    53258.4000
    53 258,40 ₴
    Выберите другой продукт Autodesk Alias
    Програма для промислового дизайну Alias® надає інструменти створення ескізів, концептуального моделювання, моделювання поверхонь та візуалізації у сфері промислового та автомобільного дизайну, а також дизайну споживчих товарів. 20000753
    53258.4
    Autodesk
    100% гарантія ліцензійного софту
    років успішної роботи на ринку
    Працюємо за безготівковим розрахунком
    Закриваємось по бухгалтерії

    Програма для промислового дизайну Alias® надає інструменти створення ескізів, концептуального моделювання, моделювання поверхонь та візуалізації у сфері промислового та автомобільного дизайну, а також дизайну споживчих товарів.

    Autodesk® Alias®, призначений для промислового дизайну, збагачує творчий процес інструментами для побудови ескізів, моделювання, формування поверхонь та візуалізації. Проекти, що мають високий ступінь наочності, створюються за допомогою інструментів промислового дизайну, автомобільного дизайну та моделювання технічних поверхонь. Користувачі мають у своєму розпорядженні всі передові можливості – від роботи з концептуальними ескізами до підготовки готових до виробництва поверхонь класу А.

    Ключові можливості:

    • Інструменти для створення ескізів та ілюстрацій
      Можливості малювання від руки дозволяють фіксувати та передавати ідеї концептуального дизайну, не переходячи з однієї програми до іншої. Користувачам Alias надається повний набір інструментів для швидкої підготовки ескізів, ілюстрацій та редагування зображень. До нього входять олівці, пензлі, аерографи, маркери, гумки, а також засоби для накладання текстур та отримання візуальних ефектів. Інтегроване 2D/3D-середовище дозволяє малювати ескізи в натуральну величину, а також обводити імпортовані 3D-об'єкти САПР для оцінки технологічності проекту.
    • Палубний стик
      Новий тип "Палубний стик" в інструменті для створення стиків та зшивання дозволяє додати шву рельєфності, що робить зовнішній вигляд матеріалу більш реалістичним. Використання нового параметра тремтіння дозволяє додати невеликі відхилення кутів зшивання, щоб надати реалістичності.
    • Гнучкі засоби моделювання виробів
      Експериментуйте з формами. Знаходьте інноваційні рішення дизайнерських проблем. Використовуючи різні прийоми 3D-моделювання, вивчайте та візуалізуйте моделі будь-якої форми. У продуктах Alias засоби швидкого моделювання на основі кривих поєднуються з можливостями безпосереднього редагування 3D-моделей та створення 3D-скульптур. Доступно кілька методів моделювання для вибору найбільш відповідного поточного завдання. Гнучкі інструменти проектування дозволяють швидко вносити як дрібні, так і радикальні зміни під час створення різних варіантів проекту.
    • Динамічне моделювання форм
      Працюючи з 3D-моделлю виробу, вивчайте різні її варіанти без перебудови геометричних форм. Вносити зміни в режимі реального часу та динамічно моделюйте форми об'єктів під час перевірки проекту. Використовуйте решітку, що створюється навколо об'єкта, для формування геометрії або згинайте її за допомогою кривої для управління деформацією. Також можна закручувати геометрію навколо одновісної кривої або підганяти її під форму іншої поверхні.
    • 3D-скульптура
      Удосконалюйте 3D-моделі в інтуїтивно зрозумілому ітеративному процесі. Формуйте поверхні безпосередньо маніпулюючи вершинами. Форма ребер поверхонь визначається за допомогою кривих. Безпосереднє моделювання дозволяє уточнити форму поверхні у будь-якій її точці. Маючи повний контроль над поверхнею, можна досягти необхідної форми та якості.
    • Автоматичні масиви форм
      Спрощуйте однорідні та неоднорідні об'єкти за допомогою масивів. Використовуйте кілька методів для створення масивів з ліній та поверхонь у 2D та 3D.
    • Створення математично точної поверхні
      Програмне забезпечення Alias містить кілька інструментів, які допомагають фахівцям з моделювання та проектувальникам створювати математичні форми. Наприклад, керування кроком в інструменті обертання, який створює такі об'єкти, як пружини та різьблення.
    • Зшивання та стики
      Автоматичне зшивання та створення стиків для поверхонь, які будуть з'єднані один з одним.
    • Інструмент вибору ланцюга поверхонь
      Виберіть весь ланцюг поверхонь одним натисканням.
    • Інструмент згладжування декількох поверхонь
      Заповнення замкнутої області трьома або більше поверхнями для створення плавних переходів між ними.
    • Ефекти та відбиття променів світла
      Створюйте лінійні відображення на моделі в циліндричному світловому тунелі. Моделюйте поверхні у віртуальній світловій студії. Світловий тунель є інструментом для візуального аналізу поверхонь, який дозволяє керувати освітленням та відображенням у моделі та краще розуміти ваш проект.
    • Тонування в колір глини
      Тонуйте модель у світло-бурий колір з низьким відображенням для аналізу деталей форми та тіней поверхні. Змініть усі шейдери на глиняний матеріал з функцією "Глина з перекриттям розсіяного світла". Після закінчення модель повертається у вихідну форму.
    • Ізофоти для потоку поверхонь
      Використовуйте ізофоти — тонкі, чіткі лінії, які показують шлях потоку поверхонь — для пошуку можливих помилок у проекті. З їхньою допомогою можна побачити рух піску в пустелі або уявити форму снігу на гірському хребті. У програмі Alias цей інструмент аналізу поверхонь виділяє області з однаковою яскравістю в проекті, попереджаючи про можливі дефекти.
    • Інтерактивна візуалізація виробів
      Оцінка проектних рішень за допомогою інтерактивної візуалізації виробів у реальному часі. Подання дизайну виробу в контексті за допомогою геометричних середовищ.
    • Вражаюча фотореалістична візуалізація
      Освітлення на основі зображень дозволяє проводити інтерактивну візуалізацію з широким динамічним діапазоном (HDRI). Зображення з високою роздільною здатністю використовуються для затвердження проектів та їх демонстрації, а також для маркетингових цілей.
    • Зручний обмін даними
      Можливий обмін проектними даними з іншим програмним забезпеченням для машинобудівного проектування та проектування об'єктів інфраструктури з використанням формату DWG™.
    • Сумісність з іншими програмами
      Засоби сумісності Alias покликані оптимізувати роботу з іншими продуктами, що використовуються в процесі проектування, такими як різаки, сканери, принтери, інструменти побудови мереж та інженерні програми.
    • Переключення між призначеннями тонування
      Перемикачі модуля тонування дозволяють з легкістю створювати комбінації кольорів і швидко перемикатися між ними для порівняння. Перенесіть перемикачі у програму 3D-візуалізації VRED для високоякісної візуалізації.
    • Різні набори конфігурацій
      Збережіть стан поточного вигляду для подальшого використання. Перенесіть конфігурації до програми VRED для візуалізації.

    Системні вимоги:

    • Операційна система
      Windows 7 SP1, Windows 8.1 (наявність оновлення KB2919355 є обов'язковою), Windows 10
    • Процесор
      Частота не менше 1GHz. Рекомендується розрядність х64
    • Оперативна пам'ять
      Для 32-бітної версії AutoCAD 2016: 2 Гб (рекомендується 3 Гб) Для 64-бітної версії AutoCAD 2016: 4 Гб (рекомендується 8 Гб)
    • Роздільна здатність монітора
      Не менше 1360x768 в режимі True Color (32 біт). Рекомендується 1600х1050 та вище. Для моніторів з високою роздільною здатністю рекомендується масштабування 125% (120 DPI)
    • Жорсткий диск
      6 Гб для встановлення
    • Браузер
      Microsoft Internet Explorer 9.0 (або новіший)
    • .NET Framework
      .NET Framework Version 4.6
    • Ви надаєте гарантію на ліцензійну продукцію?

      Softmart постачає лише оригінальне ліцензійне програмне забезпечення. Гарантію на ПЗ надає його виробник. Softmart, будучи локальним партнером, гарантує, що ви отримаєте товар відповідно до міжнародних стандартів вендора та всіх необхідних складових для підтвердження легальності цього товару перед органами перевірки.

    • Як можна ознайомитися з продуктом до придбання?

      Майже кожен виробник може протестувати продукт до придбання за допомогою тріал (демо) версії. Як правило, період ознайомлювальної версії складає 30 днів. Якщо вам не вдалося знайти тріал на сайті виробника, надішліть заявку нашим менеджерам на адресу info@softmart.ua і ми з радістю вам допоможемо.

    • Повернення коштів

      У разі, якщо ви передумали купувати продукт після оплати, і наші менеджери ще не розмістили замовлення в системі виробника, ви гарантовано отримуєте назад ваші кошти. Навіть якщо замовлення було розміщене у виробника, в більшості випадків є можливість зробити його скасування – ви також отримуєте повну суму оплачених коштів. Якщо політика виробника повернення коштів не передбачена, і замовлення було розміщене – ми не зможемо повернути ваші кошти, але ви гарантовано отримаєте куплений товар. Якщо у вас є сумніви щодо можливості повернення коштів – прохання зв'язатися з нашими менеджерами, і ми з радістю вас проконсультуємо.

    • Як отримати диск або флешку з програмою, якщо програмне забезпечення, що купується, поставляється в електронному вигляді?

      Якщо ви купуєте або купили програмне забезпечення в електронному вигляді, і вам з певних причин потрібно отримати товар на твердому носії (CD-, DVD-диск або флешка), ми готові завантажити необхідний дистрибутив і записати його з вашої ліцензії на потрібний носій . У цьому випадку потрібно буде сплатити лише вартість бажаного носія. Якщо ви не впевнені в якому вигляді поставляється продукт, що вас цікавить, зверніться до наших фахівців за консультацією зручним для вас способом.

     

    Оплата

     

    Безготівковий розрахунок
    Рахунки за безготівковим розрахунком виставляються вручну протягом півгодини після запиту.

    LiqPay
    Оплата за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток Visa, MasterCard

    Готівковий розрахунок
    Готівкою кур'єру. Тільки у Києві

    Доставка

     

    Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів після оплати залежно від обраного товару.
    Якщо для активації продукту або ліцензії необхідний тільки код, то ми можемо надати його  електронною поштою.

    Кур'єрська доставка
    Для матеріальних носіїв доставка по Києву безкоштовно.
    Вартість доставки по Україні - відповідно до тарифів перевізників.

    Самовивіз
    04071, м. Київ, вул. Воздвиженська 48, оф 3.
    пн.-пт. з 9-00 до 18-00

    Дивитись на карті