1
приклад: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Завантажте специфікацію з переліком і кількістю цікавих для Вас програм і отримайте КП на свою поштову скриньку протягом 30 хвилин. Для держустанов та освітніх організацій діє окрема політика ціноутворення. Подробиці

Придбати в один клік

Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite 2019

Артикул: 2001314 Партномір : AD-AutoCADInventorLTSuite2019-rp Найменування : Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite 2019 request price

Доступність: Є в наявності

1,20 ₴

Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite 2019

Mouse over the image for zoom

Більше зображень

  • Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite 2019

Виберіть потрібну конфігурацію продукту

* Обов'язкові поля

Ціна за одиницю:

---

Введите число

Кінцева ціна:
Ціна на запит
Програмне забезпечення AutoCAD Inventor LT Suite 2019 призначене для інтеграції тривимірних технічних проектів у процес створення двовимірних креслень AutoCAD на необхідному користувачеві етапі. 2001314
1.2
Autodesk
100% гарантія ліцензійного софту
років успішної роботи на ринку
Працюємо за безготівковим розрахунком
Закриваємось по бухгалтерії

Програмне забезпечення AutoCAD Inventor LT Suite 2019 призначене для інтеграції тривимірних технічних проектів у процес створення двовимірних креслень у AutoCAD на необхідному користувачеві етапі. Пакет AutoCAD Inventor LT Suite складається з програм AutoCAD LT та Autodesk Inventor LT та надає можливості тривимірного моделювання деталей, двовимірного та тривимірного CAD-перетворення, двовимірного креслення та деталювання, автоматичного створення креслень у форматі DWG. Компоненти системи AutoCAD Inventor LT Suite: AutoCAD LT – програмне забезпечення для двовимірного креслення та деталізації креслень.

Користувач може документувати свої ідеї та проекти з максимальною точністю за допомогою вичерпного набору інструментів. Формат DWG дозволяє обмінюватися результатами роботи з колегами чи замовниками. Autodesk Inventor LT – рішення для проектування складних тривимірних механічних систем, інтеграції тривимірних технічних проектів у створення двовимірних креслень в AutoCAD. Autodesk Inventor LT створює та оновлює креслення у форматі DWG, працює з тривимірними даними, наданими колегами та партнерами. Система може повторно використати двовимірні дані для початку роботи над новим проектом тривимірних моделей.

Ключові можливості:

  • Створення креслень Програма включає повний набір двовимірних та тривимірних креслярських інструментів та засобів деталізації для розробки точних та раціональних технічних документів. Користувачеві зручно створювати прості або комплексні креслення з таких стандартних форм, як лінії, дуги, кола. Доступне перетворення існуючої геометрії за допомогою команд зміни розмірів, копіювання, обертання, масштабування. Передбачена можливість додавання інструкцій, у тому числі тексту, розмірів, таблиць.
  • Робота з форматом DWG AutoCAD Inventor LT Suite забезпечує сумісність даних для обміну проектною інформацією з клієнтами та колегами. Для розробки нових креслень зручно повторно використовувати наявні дані та зовнішню інформацію – DWG файли, зображення у форматах TIF та JPG, електронні таблиці Microsoft Excel, підкладки PDF та DWF.
  • Оптимізація розробки креслень Інтерфейс забезпечує доступ до найважливіших опцій програми. Inventor LT Suite адаптує тривимірні деталі для двовимірного креслярського середовища саме тоді, коли це зручно для користувача, дозволяє повторно застосовувати дані AutoCAD LT. Система допомагає точно вибирати правильні інструменти для роботи.
  • Поліпшена функція тривимірного проектування деталей Потужні засоби параметричного моделювання на рівні деталей AutoCAD Inventor LT прискорюють процес створення як поодиноких, так і комплексних прототипів. Готові креслення автоматично оновлюються під час внесення будь-яких змін до тривимірних деталей. Користувач може використовувати звичні інструменти двовимірного проектування для швидкого редагування DWG-креслень.
  • Обмін двовимірними та тривимірними даними Система дозволяє імпортувати, створювати, змінювати та експортувати тривимірні моделі у поширених форматах файлів для простої та зручної комунікації зі співробітниками, клієнтами та партнерами.
  • Ви надаєте гарантію на ліцензійну продукцію?

    Softmart постачає лише оригінальне ліцензійне програмне забезпечення. Гарантію на ПЗ надає його виробник. Softmart, будучи локальним партнером, гарантує, що ви отримаєте товар відповідно до міжнародних стандартів вендора та всіх необхідних складових для підтвердження легальності цього товару перед органами перевірки.

  • Як можна ознайомитися з продуктом до придбання?

    Майже кожен виробник може протестувати продукт до придбання за допомогою тріал (демо) версії. Як правило, період ознайомлювальної версії складає 30 днів. Якщо вам не вдалося знайти тріал на сайті виробника, надішліть заявку нашим менеджерам на адресу info@softmart.ua і ми з радістю вам допоможемо.

  • Повернення коштів

    У разі, якщо ви передумали купувати продукт після оплати, і наші менеджери ще не розмістили замовлення в системі виробника, ви гарантовано отримуєте назад ваші кошти. Навіть якщо замовлення було розміщене у виробника, в більшості випадків є можливість зробити його скасування – ви також отримуєте повну суму оплачених коштів. Якщо політика виробника повернення коштів не передбачена, і замовлення було розміщене – ми не зможемо повернути ваші кошти, але ви гарантовано отримаєте куплений товар. Якщо у вас є сумніви щодо можливості повернення коштів – прохання зв'язатися з нашими менеджерами, і ми з радістю вас проконсультуємо.

  • Як отримати диск або флешку з програмою, якщо програмне забезпечення, що купується, поставляється в електронному вигляді?

    Якщо ви купуєте або купили програмне забезпечення в електронному вигляді, і вам з певних причин потрібно отримати товар на твердому носії (CD-, DVD-диск або флешка), ми готові завантажити необхідний дистрибутив і записати його з вашої ліцензії на потрібний носій . У цьому випадку потрібно буде сплатити лише вартість бажаного носія. Якщо ви не впевнені в якому вигляді поставляється продукт, що вас цікавить, зверніться до наших фахівців за консультацією зручним для вас способом.

 

Оплата

 

Безготівковий розрахунок
Рахунки за безготівковим розрахунком виставляються вручну протягом півгодини після запиту.

LiqPay
Оплата за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток Visa, MasterCard

Готівковий розрахунок
Готівкою кур'єру. Тільки у Києві

Доставка

 

Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів після оплати залежно від обраного товару.
Якщо для активації продукту або ліцензії необхідний тільки код, то ми можемо надати його  електронною поштою.

Кур'єрська доставка
Для матеріальних носіїв доставка по Києву безкоштовно.
Вартість доставки по Україні - відповідно до тарифів перевізників.

Самовивіз
04071, м. Київ, вул. Воздвиженська 48, оф 3.
пн.-пт. з 9-00 до 18-00

Дивитись на карті