1
приклад: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Завантажте специфікацію з переліком і кількістю цікавих для Вас програм і отримайте КП на свою поштову скриньку протягом 30 хвилин. Для держустанов та освітніх організацій діє окрема політика ціноутворення. Подробиці

Придбати в один клік

Autodesk Inventor Professional 2018

Артикул: 20000791 Партномір : 797J1-WW6919-T229 Найменування : Autodesk Inventor Professional 2018 Commercial New Single-user ELD Annual Subscription with Basic Support

Доступність: Немає в наявності

Від: 40 558,32 ₴

До: 164 281,68 ₴

Autodesk Inventor Professional 2018

Mouse over the image for zoom

Більше зображень

  • Autodesk Inventor Professional 2018

Виберіть потрібну конфігурацію продукту

    * Обов'язкові поля

    Ціна за одиницю:

    40 558,32 ₴

    Введите число

    Кінцева ціна:
    40558.3200
    40 558,32 ₴
    Выберите другой продукт Autodesk Inventor
    Програмні комплекси 3D-САПР Inventor та Inventor Professional надають розширені можливості для технічного проектування, аналізу даних методом кінцевих елементів та динамічного аналізу 20000791
    40558.32
    Autodesk
    100% гарантія ліцензійного софту
    років успішної роботи на ринку
    Працюємо за безготівковим розрахунком
    Закриваємось по бухгалтерії

    Програмні комплекси 3D-САПР Inventor та Inventor Professional надають розширені можливості для технічного проектування, аналізу даних методом кінцевих елементів та динамічного аналізу. Програми дозволяють керувати даними, проектувати трубопровідні, кабельні системи та прес-форми. Наявність цілого ряду функцій істотно спрощує роботу з САПР і підвищує продуктивність при проектуванні різних об'єктів.

    Ключові можливості:

    • Створення моделей довільних форм із можливістю надалі впровадити в єдину модель довільні та параметричні робочі процеси. У додатку пропонується використовувати альтернативний підхід моделювання з можливістю аналізу та створення моделей довільної форми, що реалізується завдяки функції безпосереднього маніпулювання. Можна працювати кубом, сферою, циліндром, тором, тетрагональною сферою та іншими довільними формами певної геометрії, які потім швидко коригуються.
    • Можливість розробки великих збірок за допомогою майстрів проектування та складальних інструментів, що дозволяє коректно розташувати деталі та вибрані компоненти. Завдяки командам перевірки перетинів та розрахунку фізичних властивостей забезпечено високу точність проектів. Швидкі результати та економію часу забезпечує режим «Експрес», а також значно покращені графічні характеристики.
    • Управління ескізними залежностями дозволяє швидко створювати ескізи, використовуючи для цього нові інструменти та налаштування залежностей. Режим скасування дозволяє змінювати вибрану геометрію. Крім цього, користувачеві доступні покращені засоби керування залежностями з можливістю вибрати параметри відображення, формування та видалення. Усі параметри ескізів, пов'язані з залежностями, перетворені на команду «Налаштування залежностей».
    • Головна сторінка Autodesk Inventor є особистим пультом управління з можливістю швидкого доступу до основних засобів та інструментів
    • Інтерактивні підручники та пошук інформації з ескізів, деталей, складання та креслення, що дозволяє отримувати необхідні знання для роботи з додатком. Покращений механізм пошуку дозволяє відобразити результати для тих чи інших команд, довідкових матеріалів, бібліотек технічної підтримки, блогів, форумів, каналів YouTube.
    • Проектування складних деталей із листового металу. Додаток дозволяє об'єднати інформацію від виробника про параметри інструментів висікання, таблиці згинання і т. д. з точними об'ємними моделями готових виробів. Завдяки середовищу редагування розгортки фахівці зможуть вибрати оптимальну конфігурацію та характеристики деталі.
    • Проектування конструкцій та зручність роботи з великими зборками. Користувач зможе визначити положення та описати рух виробу всього за один крок. Завдяки інструментам програми доступна робота над тим чи іншим компонентом великого проекту.
    • Компонування та проектування систем за допомогою динамічних ескізних блоків дозволяє розглядати будь-які можливі концепції, отримавши в результаті готову тривимірну модель складання під електронний макет. Зручні та прості майстри проектування забезпечують швидке додавання передач, кріплень, металоконструкцій, гідравлічних систем та інших елементів.
    • Проектування деталей із пластмас. Необхідна гнучкість досягається завдяки можливості комбінувати геометричні об'єкти з вибраними моделями, розробленими в додатках Alias для промислового дизайну. Така функціональність забезпечує своєчасне впровадження будь-яких змін та швидкий перехід до детального опрацювання та доведення проектів.
    • Проектування на основі правил, а також застосування засобів автоматизації суттєво скорочує час конструювання виробів та дозволяє фахівцям ретельно опрацювати проектну концепцію. Завдяки впровадженню технології Inventor iLogic спрощено роботу з проектами на основі правил, що дає можливість звичайним користувачам без навичок програмування створити віртуальні моделі виробу. Наявність функції iCopy забезпечує копіювання компонентів, а також дозволяє зробити простіше підганяння стандартних деталей з урахуванням певних вимог.
    • Проектування кабельних систем, у тому числі проводів або кабелів у цифровому 3D-прототипі виробу. У процесі конструювання користувач зможе з високою точністю розрахувати довжину траєкторії та виключити згини малого радіусу. Завдяки електронному макету можна досягти відповідності електричних компонентів певним розмірам збирання ще на етапі проектування.
    • Проектування трубопровідних систем із застосуванням правил для вибору необхідних фітингів та забезпечення відповідності стандартам.
    • Гнучкі інструменти побудови ескізів з можливістю зміни 3D-ескізів деталей та меню на стрічці. Адаптація Autodesk Inventor та розширення можливостей цієї програми досягаються завдяки підтримці цілого ряду програм. Застосування такого програмного забезпечення дозволяє вирішувати найскладніші завдання проектування.
    • Проектування прес-форм та інструментального оснащення з автоматизацією основних етапів розробки. У додатку є всі необхідні засоби для швидкої перевірки форми та виключення помилок. Робоче середовище Inventor інтуїтивно зрозуміле та дозволяє займатися проектуванням навіть користувачам з мінімальним досвідом роботи.
    • Безпосереднє редагування геометрії за допомогою параметричних переміщень, зміни розмірів, обертання та видалення моделей твердих тіл, а також файлів програми Inventor.
    • Перетворення файлів САПР та обмін даними з використанням повного комплекту трансляторів для відкриття та збереження файлів різних форматів, у тому числі IGES та STEP. В результаті значно спрощується обмін інформацією із замовниками проектів.
    • Інтеграція з AutoCAD та можливість використовувати файли формату DWG. Доступне безпосереднє читання, а також запис у файл, обмін вибраними проектними даними. У Autodesk Inventor креслення AutoCAD і дані 3D-САПР об'єднані в єдину цифрову модель, що дозволяє створити віртуальне представлення виробу, що проектується.

    Системні вимоги:

    • Операційна система Microsoft Windows 7 Enterprise, Microsoft Windows 7 Ultimate, Microsoft Windows 7 Professional, Microsoft Windows 7 Home Premium, Microsoft Windows 8/8.1, Microsoft Windows 8/8.1 Pro, Microsoft Windows 8/8.1 Enterprise
    • Athlon 64 з SSE2 технологією, AMD Opteron™ з SSE2 технологією, Intel Xeon® з Intel EM64T підтримкою із SSE2 технології, або Pentium 4 з EM64T підтримкою SSE2 технології
    • 2 ГБ оперативної пам'яті
    • 6 ГБ на жорсткому диску для встановлення
    • Монітор з роздільною здатністю 1280x1024 та підтримкою режиму true color
    • Веб-браузер Microsoft Internet Explorer 7.0 або вище
    • Пристрій вказівки, сумісний із Microsoft Mouse
    • Для встановлення: підключення до Інтернету або DVD-привід
    • Ви надаєте гарантію на ліцензійну продукцію?

      Softmart постачає лише оригінальне ліцензійне програмне забезпечення. Гарантію на ПЗ надає його виробник. Softmart, будучи локальним партнером, гарантує, що ви отримаєте товар відповідно до міжнародних стандартів вендора та всіх необхідних складових для підтвердження легальності цього товару перед органами перевірки.

    • Як можна ознайомитися з продуктом до придбання?

      Майже кожен виробник може протестувати продукт до придбання за допомогою тріал (демо) версії. Як правило, період ознайомлювальної версії складає 30 днів. Якщо вам не вдалося знайти тріал на сайті виробника, надішліть заявку нашим менеджерам на адресу info@softmart.ua і ми з радістю вам допоможемо.

    • Повернення коштів

      У разі, якщо ви передумали купувати продукт після оплати, і наші менеджери ще не розмістили замовлення в системі виробника, ви гарантовано отримуєте назад ваші кошти. Навіть якщо замовлення було розміщене у виробника, в більшості випадків є можливість зробити його скасування – ви також отримуєте повну суму оплачених коштів. Якщо політика виробника повернення коштів не передбачена, і замовлення було розміщене – ми не зможемо повернути ваші кошти, але ви гарантовано отримаєте куплений товар. Якщо у вас є сумніви щодо можливості повернення коштів – прохання зв'язатися з нашими менеджерами, і ми з радістю вас проконсультуємо.

    • Як отримати диск або флешку з програмою, якщо програмне забезпечення, що купується, поставляється в електронному вигляді?

      Якщо ви купуєте або купили програмне забезпечення в електронному вигляді, і вам з певних причин потрібно отримати товар на твердому носії (CD-, DVD-диск або флешка), ми готові завантажити необхідний дистрибутив і записати його з вашої ліцензії на потрібний носій . У цьому випадку потрібно буде сплатити лише вартість бажаного носія. Якщо ви не впевнені в якому вигляді поставляється продукт, що вас цікавить, зверніться до наших фахівців за консультацією зручним для вас способом.

     

    Оплата

     

    Безготівковий розрахунок
    Рахунки за безготівковим розрахунком виставляються вручну протягом півгодини після запиту.

    LiqPay
    Оплата за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток Visa, MasterCard

    Готівковий розрахунок
    Готівкою кур'єру. Тільки у Києві

    Доставка

     

    Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів після оплати залежно від обраного товару.
    Якщо для активації продукту або ліцензії необхідний тільки код, то ми можемо надати його  електронною поштою.

    Кур'єрська доставка
    Для матеріальних носіїв доставка по Києву безкоштовно.
    Вартість доставки по Україні - відповідно до тарифів перевізників.

    Самовивіз
    04071, м. Київ, вул. Воздвиженська 48, оф 3.
    пн.-пт. з 9-00 до 18-00

    Дивитись на карті