1
приклад: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Завантажте специфікацію з переліком і кількістю цікавих для Вас програм і отримайте КП на свою поштову скриньку протягом 30 хвилин. Для держустанов та освітніх організацій діє окрема політика ціноутворення. Подробиці

Придбати в один клік

Corel Painter 2018

Артикул: 20000952 Партномір : ESDPTR2018ML Найменування : Painter 2018 Multilingual

Доступність: Є в наявності

Від: 10 084,32 ₴

До: 15 600,24 ₴

Corel Painter 2018

Mouse over the image for zoom

Більше зображень

  • Corel Painter 2018

Виберіть потрібну конфігурацію продукту

    * Обов'язкові поля

    Ціна за одиницю:

    15 600,24 ₴

    Введите число

    Кінцева ціна:
    15600.2400
    15 600,24 ₴
    Corel® Painter® 2018 — найпотужніша та багатофункціональна програма для цифрового живопису, яка продовжує революцію у сфері мистецтва. 20000952
    10084.32
    Corel
    100% гарантія ліцензійного софту
    років успішної роботи на ринку
    Працюємо за безготівковим розрахунком
    Закриваємось по бухгалтерії
    Corel® Painter® 2018 — найпотужніша та багатофункціональна програма для цифрового живопису, яка продовжує революцію у сфері мистецтва. Незалежно від того, що ви вже цифровий художник або тільки починаєте вивчати нові способи малювання, в Painter 2018 ви знайдете повний набір професійних інструментів, який допоможе вам неймовірно швидко створювати нові шедеври. Такі інноваційні функції, як «Густа фарба», «Текстурні пензлі 2.5D» та «Текстурний синтез» забезпечують безпрецедентну реалістичність і знову демонструють, чому Painter є еталоном для інших програм цифрового живопису.

    Функції, які спрощують та прискорюють творчі процеси, — це ще одна причина, через яку Corel Painter є основним інструментом у більшості мистецьких сфер. Спільнота користувачів бере активну участь у розробці програми, висловлюючи конструктивну критику і ділячись своїми роботами, інструментами та методами. Ці ідеї та пропозиції є основним джерелом нововведень у творчих процесах.

    Створіть свій твір за допомогою програмного забезпечення для малювання, яке фактично розмиває межу між аналоговим та цифровим зображенням. Спробуйте самі, і ми впевнені, що ви погодитеся - Corel Painter 2018 змінює можливості цифрового мистецтва.

    Нові функції Painter 2018 надають авторам неймовірні можливості для творчості у таких сферах, як живопис, ігри, фільми, комікси, манга, фотографія, ілюстрації та багато інших.

    • Густа фарба. До ваших послуг безліч інструментів для накладання, розмиття, змішування та вишкрібання фарб, рельєфного живопису та роботи мастихіном, які дозволять створити якомога більш реалістичний малюнок. Застосовуйте тиск, нахили та повороти, працюючи «Щетинними пензлями», і досягайте неймовірно органічних мазків за допомогою мастихінів.

    • Текстурні пензлі 2.5D. Малюйте чудовими «Текстурними пензлями 2.5D», які піднімають фарбу з полотна. Імпортуйте двовимірне зображення 3D-моделі і за допомогою змішування з вихідним кодом наносите фарбу на щільну луску, отвори або вузлову структуру. Або малюйте просто на полотні, щоб додати чарівності своєї роботи. А на завершення скоригуйте навколишнє освітлення малюнка, щоб ваше полотно засяяло.

    • Текстурний синтез. Забудьте про трудомістку роботу з текстурами — миттєво створюйте яскраві та неповторні елементи з невеликих зразків. Виділіть область текстури та відтворіть її у більшому масштабі, зберігши всі візуальні елементи вихідного коду. Під час синтезу властивості виділеної області визначаються випадково, щоб створити новий шаблон або композицію з урахуванням вибраних параметрів.

    • Можливості клонування. Без труднощів створюйте колажі та редагуйте фотографії. Створюйте джерела клонування або імпортуйте та регулюйте їх розміри та форму прямо на ходу. Експериментуйте із прозорими джерелами клонування, які гармонійно вписуються у вашу композицію.

    • Покращена функція! Технологія «Краплі та рідина». Такі пензлі, що полюбилися художникам, з технологіями нанесення крапель або рідини стали ще більш універсальними. Наносите мазки звичним пензлем Sargent на порожньому шарі, змішуючи малюнок із основними мазками. Крім того, до ваших послуг безліч нових кистей Natural-Media®, які надихнуть вас на дивовижні творіння.

    • Пензель виділення (Selection Brush). Скористайтеся новим інструментом «Пензель виділення», який дозволяє створювати унікальні форми пензлів, щоб швидко і акуратно виділяти елементи або прибирати їх з виділення. Після того як ви оберете та налаштуєте свою ідеальну форму пензля, збережіть її для використання у подальшій роботі.

    • Текстурна заливка (Texture Fill). Миттєво заповнюйте полотно ефектною текстурою. Яку б функцію ви не використовували, «Банку з фарбою» або нове меню «Ефект заливки», всі текстури з вашої бібліотеки готові відразу перенестися на полотно.

    • Випадковий поворот зерна (Random Grain Rotation). Виберіть свій улюблений зернистий пензель, а потім увімкніть новий режим, і Painter буде плавно повертати зерно при кожному окремому мазку, що надасть більш природний і органічний вигляд вашому творінню.

    • Додаткові можливості. Відкрийте для себе нову бібліотеку пензлів Natural-Media, де ви легко знайдете пензлі, що імітують традиційні матеріали. Загляньте в бібліотеку текстур і поекспериментуйте з її оновленим вмістом, щоб зробити малюнки більш реалістичними. Вам вже не терпиться спробувати нові можливості Painter 2018? Просто введіть «2018» у вікні пошуку бібліотеки пензлів, і перед вами відкриються нові пензлі.

    Системні вимоги:

    • Windows 10 (64-розрядна версія), Windows 8.1 (64-розрядна версія) або Windows 7 (64-розрядна версія) (з останніми оновленнями)
    • Процесор Intel Core 2 або AMD Athlon 64, 2 ГГц або вище
    • 4 логічні ядра або вище (рекомендується)
    • 2 ГБ оперативної пам'яті (рекомендується 8 ГБ оперативної пам'яті або вище)
    • 1 ГБ місця на жорсткому диску для файлів програм *
    • Твердотільний накопичувач (рекомендується)
    • Роздільна здатність екрана 1280 x 800 (рекомендується 1920 x 1080)
    • Миша або планшет
    • DVD-привід (потрібний для встановлення коробкової версії)
    • Microsoft Internet Explorer 11 або вище, з останніми оновленнями
    • Щоб активувати ваш продукт, ви повинні підключитися до Інтернету та спочатку зареєструвати його
      * Додатковий простір може знадобитися для Microsoft .NET Framework 4.6
    • Ви надаєте гарантію на ліцензійну продукцію?

      Softmart постачає лише оригінальне ліцензійне програмне забезпечення. Гарантію на ПЗ надає його виробник. Softmart, будучи локальним партнером, гарантує, що ви отримаєте товар відповідно до міжнародних стандартів вендора та всіх необхідних складових для підтвердження легальності цього товару перед органами перевірки.

    • Як можна ознайомитися з продуктом до придбання?

      Майже кожен виробник може протестувати продукт до придбання за допомогою тріал (демо) версії. Як правило, період ознайомлювальної версії складає 30 днів. Якщо вам не вдалося знайти тріал на сайті виробника, надішліть заявку нашим менеджерам на адресу info@softmart.ua і ми з радістю вам допоможемо.

    • Повернення коштів

      У разі, якщо ви передумали купувати продукт після оплати, і наші менеджери ще не розмістили замовлення в системі виробника, ви гарантовано отримуєте назад ваші кошти. Навіть якщо замовлення було розміщене у виробника, в більшості випадків є можливість зробити його скасування – ви також отримуєте повну суму оплачених коштів. Якщо політика виробника повернення коштів не передбачена, і замовлення було розміщене – ми не зможемо повернути ваші кошти, але ви гарантовано отримаєте куплений товар. Якщо у вас є сумніви щодо можливості повернення коштів – прохання зв'язатися з нашими менеджерами, і ми з радістю вас проконсультуємо.

    • Як отримати диск або флешку з програмою, якщо програмне забезпечення, що купується, поставляється в електронному вигляді?

      Якщо ви купуєте або купили програмне забезпечення в електронному вигляді, і вам з певних причин потрібно отримати товар на твердому носії (CD-, DVD-диск або флешка), ми готові завантажити необхідний дистрибутив і записати його з вашої ліцензії на потрібний носій . У цьому випадку потрібно буде сплатити лише вартість бажаного носія. Якщо ви не впевнені в якому вигляді поставляється продукт, що вас цікавить, зверніться до наших фахівців за консультацією зручним для вас способом.

     

    Оплата

     

    Безготівковий розрахунок
    Рахунки за безготівковим розрахунком виставляються вручну протягом півгодини після запиту.

    LiqPay
    Оплата за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток Visa, MasterCard

    Готівковий розрахунок
    Готівкою кур'єру. Тільки у Києві

    Доставка

     

    Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів після оплати залежно від обраного товару.
    Якщо для активації продукту або ліцензії необхідний тільки код, то ми можемо надати його  електронною поштою.

    Кур'єрська доставка
    Для матеріальних носіїв доставка по Києву безкоштовно.
    Вартість доставки по Україні - відповідно до тарифів перевізників.

    Самовивіз
    04071, м. Київ, вул. Воздвиженська 48, оф 3.
    пн.-пт. з 9-00 до 18-00

    Дивитись на карті