1
приклад: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Завантажте специфікацію з переліком і кількістю цікавих для Вас програм і отримайте КП на свою поштову скриньку протягом 30 хвилин. Для держустанов та освітніх організацій діє окрема політика ціноутворення. Подробиці

Придбати в один клік

Антивірус Kaspersky Total Security 2017

Артикул: 20000418 Партномір : KL1919ODBFS-17 Найменування : Kaspersky Total Security 2017 базова ліцензія на 1 рік, на 2 ПК

Доступність: Немає в наявності

Від: 750,00 ₴

До: 850,00 ₴

Антивірус Kaspersky Total Security 2017

Mouse over the image for zoom

Більше зображень

Виберіть потрібну конфігурацію продукту

    * Обов'язкові поля

    Ціна за одиницю:

    425,00 ₴

    Введите число

    Кінцева ціна:
    850.0000
    850,00 ₴
    Выберите другой продукт Антивіруси Касперський
    Широкі можливості Kaspersky Total Security зробили це програмне забезпечення одним із найпопулярніших серед користувачів різних країн. 20000418 Kaspersky
    100% гарантія ліцензійного софту
    років успішної роботи на ринку
    Працюємо за безготівковим розрахунком
    Закриваємось по бухгалтерії

    Широкі можливості Kaspersky Total Security зробили це програмне забезпечення одним із найпопулярніших серед користувачів різних країн. Удосконалена версія має цілу низку важливих переваг, які покращують не тільки загальне функціонування програми, але й спрощують її управління та контроль.

    З помітних нововведень у Kaspersky Total Security можна виділити такі:

    1. Додані компоненти для оновлення та видалення програм. Завдяки ним користувачі можуть значно простіше керувати оновленнями або видаляти непотрібні програми. Особливо це важливо для програм, встановлених без згоди користувача, або для тих, які використовуються вкрай рідко.
    2. Покращено функціонування Kaspersky Protection. Неможливий несанкціонований збір даних із захищеного пристрою.
    3. Зручні навчальні матеріали, що дозволяють просто розібратися з базою взаємодії з ПЗ.
    4. Покращено захист при роботі в громадських інтернет-мережах.
    5. Піднята глибина евристичного аналізу на середній рівень.
    6. Модернізовано оновлення програми у фоновому режимі.

    Все це робить пристрої практично невразливими для вірусних атак, шахрайських та хакерських дій через інтернет-мережу.

    Крім цього, Kaspersky Total Security пропонує значні покращення:

    1. Файловий, поштовий антивірус. Наразі інформація, як і операції з нею, через інтернет надійно захищені модернізованими компонентами.
    2. Веб- та IM-Антивірусу, що дозволяє перехоплювати та блокувати шкідливі скрипти, вірусні сайти тощо.
    3. Контролювання програм. Цей компонент реєструє операції, які виконує програма у системі. Крім цього, для всіх груп програм створюється окреме правило, що регламентує доступ до різних ресурсів ОС.
    4. Менеджер програм та моніторинг мережі. Перший компонент проводить моніторинг та контроль змін, які вносяться до інших програм. Користувач отримує повідомлення щодо всіх операцій. Завдяки моніторингу є можливість нагляду за роботою мережі в онлайн-режимі.
    5. Захист від мережевих атак, а також фішингу, спаму банерів. Тобто Kaspersky Total Security діє широко та комплексно. Таким чином, пристрій знаходиться під надійним захистом незалежно від пріоритетного напрямку користувача.
    6. Захист збору даних та платежів. Два найважливіші компоненти, що дозволяють здійснювати важливі фінансові операції та зберігати електронну документацію у повній безпеці.

    Крім того, користувачам пропонуються віртуальні сейфи, батьківський контроль, резервне копіювання та багато інших доповнень, які є корисними при використанні як на одному, так і на кількох пристроях.

    Ліцензування

    Завдяки тому, що «Лабораторія Касперського» пропонує широкі можливості придбання ліцензії, користувач може розраховувати свій бюджет, не нехтуючи безпекою свого пристрою. Наприклад, навіть після закінчення дії ліцензії клієнт не перестає використовувати Kaspersky Total Security. ПЗ переходить в інший режим функціонування (з обмеженими можливостями), проте дозволяє користувачеві продовжити ліцензію без загрози для пристрою. Існує кілька способів придбання ліцензії, зокрема:

    1. Первинна покупка. Можливе отримання ліцензії на 1 або 2 роки.
    2. Продовження. Щойно минув термін дії угоди, можна її продовжити, причому з гарною знижкою – 40%.
    3. Дозакупівля. Якщо потрібне встановлення програмного забезпечення на інші пристрої, в домашній версії цей компонент не має сенсу.
    4. Продовження з розширенням. У цьому як встановлюється новий термін дії угоди, а й кількість пристроїв. За цієї форми придбання можливі знижки від первісної вартості до 50%.

    Але це далеко не все. «Лабораторія Касперського» пропонує своїм користувачам цілу низку корисних та важливих доповнень, а також спеціальні можливості. Наприклад, знижки для певних організацій залежно від напряму діяльності. Медичні підприємства можуть встановити ліцензійне програмне забезпечення зі знижкою в 30%. Тому співпраця з Лабораторією Касперського завжди вигідна як домашньому користувачу, так і представникам бізнесу різних форм.

    Вимоги

    Вимоги до параметрів загального характеру:

    • наявність інтернет-з'єднання – для активації та подальшого оновлення;
    • об'єм пам'яті – 920 МБ;
    • привід, що розпізнає диски – для інсталяції програми;
    • Installer 3.0, .NET Framework 4, Explorer 8.0 або новіший.

    Веб-камера може захищатися програмою лише за умови використання сумісної модифікації.

    Параметри нетбуків:

    • пам'ять оперативного призначення – 1024 МБ;
    • частота процесора Atom – 1.6 ГГц або більше.

    До планшетних пристроїв висуваються такі вимоги:

    • платформа – Tablet PC;
    • оперативна пам'ять – 1 ГБ або більше;
    • процесорна частота – перевищує 1.66 ГГц.

    Параметри обладнання для інсталяції програми на ПК:

    • платформа – XP або покращена;
    • оперативна пам'ять – 512 МБ (при застосуванні платформи Vista або свіжа – 1 ГБ (32-розрядна), якщо ОС 64-розрядна – 2 ГБ);
    • процесор – більше 1 ГГц;
    • браузер – Chrome (45.X – 51.X), Explorer (8.0 або новіший), Firefox (43.X – 47.X), Firefox ESR (38.5 – 45.2), Edge (20.x – 25). X).

    При інсталяції Kaspersky Password Manager на платформу XP Home або новіше, може застосовуватися такий браузер:

    • Chrome 36 або більше;
    • Explorer 8 або новіший;
    • «Яндекс» 14.10 або новіший;
    • Firefox 31 або більше.

    Стандартна процедура встановлення

    Kaspersky Total Security встановлюється на комп'ютер в інтерактивному режимі за допомогою майстра інсталяції.

    Майстер складається з послідовності вікон (кроків), перемикання між якими здійснюється натисканням на кнопки Назад і Далі. Робота майстра завершується натисканням кнопки Завершити. Щоб припинити роботу майстра, на будь-якому кроці установки слід закрити вікно майстра.

    Якщо програма буде використана для захисту більш ніж одного комп'ютера (максимально допустима кількість комп'ютерів визначається умовами Ліцензійної угоди), то процедура встановлення буде однаковою на всіх комп'ютерах.

    Щоб встановити Kaspersky Total Security на ваш комп'ютер,

    на диску запустіть файл з розширенням exe.

    Далі інсталяція програми виконується за допомогою стандартного майстра інсталяції.

    У деяких регіонах інсталяційний диск не містить інсталяційного пакета програми. На інсталяційному диску міститься лише файл autorun, при запуску якого відкривається вікно завантаження програми.

    Щоб встановити Kaspersky Total Security за допомогою файлу autorun, виконайте такі дії:

    1. У вікні завантаження програми натисніть кнопку Завантажити та встановити.

      При натисканні на кнопку Завантажити та встановити до "Лабораторії Касперського" надсилається інформація про версію вашої операційної системи.

    2. Якщо завантажити не вдалося, за посиланням Завантажити та встановити вручну з веб-сайту перейдіть на веб-сторінку і завантажте програму вручну.

    Для встановлення Kaspersky Total Security ви також можете самостійно завантажити інсталяційний пакет з інтернету. При цьому для деяких мов локалізації майстер інсталяції відображає кілька додаткових кроків інсталяції.

    Разом із програмою встановлюються розширення для браузерів, що забезпечують безпечну роботу в інтернеті.

    При першому запуску програми Kaspersky Total Security з моменту її встановлення відтворення або запис аудіо та відео можуть бути перервані у програмах запису або відтворення аудіо та відео. Це необхідно для того, щоб увімкнулась функціональність контролю доступу програм до пристроїв запису звуку. Системна служба керування засобами роботи зі звуком буде перезапущена під час першого запуску програми Kaspersky Total Security.

    Разом з Kaspersky Total Security встановлюється програма Kaspersky Secure Connection, призначена для увімкнення безпечного з'єднання за допомогою Virtual Private Network (VPN). Ви можете видалити Kaspersky Secure Connection незалежно від програми Kaspersky Total Security. Якщо у вашій країні заборонено використання VPN, програма Kaspersky Secure Connection не встановлюється.

    • Ви надаєте гарантію на ліцензійну продукцію?

      Softmart постачає лише оригінальне ліцензійне програмне забезпечення. Гарантію на ПЗ надає його виробник. Softmart, будучи локальним партнером, гарантує, що ви отримаєте товар відповідно до міжнародних стандартів вендора та всіх необхідних складових для підтвердження легальності цього товару перед органами перевірки.

    • Як можна ознайомитися з продуктом до придбання?

      Майже кожен виробник може протестувати продукт до придбання за допомогою тріал (демо) версії. Як правило, період ознайомлювальної версії складає 30 днів. Якщо вам не вдалося знайти тріал на сайті виробника, надішліть заявку нашим менеджерам на адресу info@softmart.ua і ми з радістю вам допоможемо.

    • Повернення коштів

      У разі, якщо ви передумали купувати продукт після оплати, і наші менеджери ще не розмістили замовлення в системі виробника, ви гарантовано отримуєте назад ваші кошти. Навіть якщо замовлення було розміщене у виробника, в більшості випадків є можливість зробити його скасування – ви також отримуєте повну суму оплачених коштів. Якщо політика виробника повернення коштів не передбачена, і замовлення було розміщене – ми не зможемо повернути ваші кошти, але ви гарантовано отримаєте куплений товар. Якщо у вас є сумніви щодо можливості повернення коштів – прохання зв'язатися з нашими менеджерами, і ми з радістю вас проконсультуємо.

    • Як отримати диск або флешку з програмою, якщо програмне забезпечення, що купується, поставляється в електронному вигляді?

      Якщо ви купуєте або купили програмне забезпечення в електронному вигляді, і вам з певних причин потрібно отримати товар на твердому носії (CD-, DVD-диск або флешка), ми готові завантажити необхідний дистрибутив і записати його з вашої ліцензії на потрібний носій . У цьому випадку потрібно буде сплатити лише вартість бажаного носія. Якщо ви не впевнені в якому вигляді поставляється продукт, що вас цікавить, зверніться до наших фахівців за консультацією зручним для вас способом.

     

    Оплата

     

    Безготівковий розрахунок
    Рахунки за безготівковим розрахунком виставляються вручну протягом півгодини після запиту.

    LiqPay
    Оплата за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток Visa, MasterCard

    Готівковий розрахунок
    Готівкою кур'єру. Тільки у Києві

    Доставка

     

    Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів після оплати залежно від обраного товару.
    Якщо для активації продукту або ліцензії необхідний тільки код, то ми можемо надати його  електронною поштою.

    Кур'єрська доставка
    Для матеріальних носіїв доставка по Києву безкоштовно.
    Вартість доставки по Україні - відповідно до тарифів перевізників.

    Самовивіз
    04071, м. Київ, вул. Воздвиженська 48, оф 3.
    пн.-пт. з 9-00 до 18-00

    Дивитись на карті