1
приклад: Windows 10, Kaspersky, Eset, Symantec

Завантажте специфікацію з переліком і кількістю цікавих для Вас програм і отримайте КП на свою поштову скриньку протягом 30 хвилин. Для держустанов та освітніх організацій діє окрема політика ціноутворення. Подробиці

Придбати в один клік

Microsoft Project Server CAL 2013

Артикул: 10000071 Партномір : H21-03304 Найменування : Microsoft PrjctSvrCAL 2013 SNGL OLP NL DvcCAL

Доступність: Немає в наявності

Від: 3 967,33 ₴

До: 5 152,18 ₴

Microsoft Project Server CAL 2013

Mouse over the image for zoom

Більше зображень

Виберіть потрібну конфігурацію продукту

    * Обов'язкові поля

    Ціна за одиницю:

    3 967,33 ₴

    Введите число

    Кінцева ціна:
    3967.3300
    3 967,33 ₴
    Выберите другой продукт Microsoft project

    Microsoft Project Server 2013 - це гнучке рішення для управління портфелем проектів (PPM) і повсякденної роботи, що проводиться через Office 365, яке об'єднує у хмарі версії знайомих програм Microsoft.

    10000071
    3967.33
    Microsoft
    100% гарантія ліцензійного софту
    років успішної роботи на ринку
    Працюємо за безготівковим розрахунком
    Закриваємось по бухгалтерії

    Microsoft Project Server 2013 - це гнучке рішення для управління портфелем проектів (PPM) і повсякденної роботи, що проводиться через Office 365, яке об'єднує у хмарі версії знайомих програм Microsoft.

    Функції Microsoft Project Server 2013

    • Керування контентом
    • Гнучке управління портфелем проектів
    • Зміцнення повсякденної співпраці
    • Збільшення гнучкості та контролю

    Особливості Microsoft Project Server 2013

    • Швидкий початок роботи. Project Server 2013 дозволяє швидко розпочати роботу. Візуальні плитки визначають важливі кроки та надають простий посібник для управління портфелем проектів (PPM).
    • Доступ практично з будь-якого місця. З Project Server 2013 працювати з PPM можна за допомогою смартфонів та інших портативних пристроїв, перебуваючи у будь-якій точці світу.
    • Вибір оптимального портфеля. Project Server 2013 дозволяє визначити та вибрати портфель проектів, який відповідає обраній бізнес-стратегії, виводить пріоритет конкуруючих запитів, а також дозволяє виконувати оптимізацію за різних сценаріїв бюджетних обмежень та максимально використовувати ресурси.
    • Створення успішних проектів. Project Server 2013 допоможе в ефективному керуванні повсякденною роботою в SharePoint Online і визначить тактичні деталі виконання для Office 365 або Project Web App (PWA), забезпечуючи при цьому відповідність до пріоритетів бізнесу.
    • Посилення прозорості та контролю. Сервіс відображає діяльність команди, що дозволяє керувати повсякденною роботою та спеціальними проектами у списках завдань SharePoint Online. Якщо потрібно більше контролю, у Project Server 2013 можна переміщати проекти із SharePoint Online. Тепер керівники можуть бачити все необхідне для того, щоб точно оцінювати виконану роботу та приймати об'єктивні рішення, які відповідають стратегічним цілям.
    • Просте створення робочого процесу. Створення робочих процесів з Visio у SharePoint Designer, керування кожним проектом на всіх етапах його життєвого циклу.
    • Обмін інформацією. Переглядати документи, стежити за роботою співробітників та переміщенням об'єктів — все це можна в новому Project Server 2013. Пов'язуючи досліди SharePoint Online і Project Server 2013, керівники можуть полегшити обговорення та обмін інформацією для повного контролю розробки проектів та повсякденної роботи.
    • Поліпшення прийняття рішень. Служба показує резюме панелей, планів та графіків у PWA, допомагаючи приймати більш обґрунтовані рішення щодо груп проектів, конкретної програми чи портфеля. Самообслуговування доступу дозволяє керівникам та аналітикам швидко оцінювати сукупні дані, щоб зрозуміти ризики та з їх урахуванням здійснювати довгострокове планування, а також визначати короткострокові потреби виконання відповідно до бізнес-пріоритетів.
    • Спрощення управління ІТ. Project Server 2013 надає корпоративний рівень надійності та інструменти для комплексного керування із SharePoint Online, що полегшує процес керівництва для ІТ-персоналу.
    • Магазин SharePoint. Project Server 2013 надає доступ до програми з магазину SharePoint для задоволення потреб бізнесу.
    Для того, щоб купити Microsoft Project Server 2013 або отримати безкоштовну консультацію щодо продукту, зв'яжіться з нашим менеджером.
    • Ви надаєте гарантію на ліцензійну продукцію?

      Softmart постачає лише оригінальне ліцензійне програмне забезпечення. Гарантію на ПЗ надає його виробник. Softmart, будучи локальним партнером, гарантує, що ви отримаєте товар відповідно до міжнародних стандартів вендора та всіх необхідних складових для підтвердження легальності цього товару перед органами перевірки.

    • Як можна ознайомитися з продуктом до придбання?

      Майже кожен виробник може протестувати продукт до придбання за допомогою тріал (демо) версії. Як правило, період ознайомлювальної версії складає 30 днів. Якщо вам не вдалося знайти тріал на сайті виробника, надішліть заявку нашим менеджерам на адресу info@softmart.ua і ми з радістю вам допоможемо.

    • Повернення коштів

      У разі, якщо ви передумали купувати продукт після оплати, і наші менеджери ще не розмістили замовлення в системі виробника, ви гарантовано отримуєте назад ваші кошти. Навіть якщо замовлення було розміщене у виробника, в більшості випадків є можливість зробити його скасування – ви також отримуєте повну суму оплачених коштів. Якщо політика виробника повернення коштів не передбачена, і замовлення було розміщене – ми не зможемо повернути ваші кошти, але ви гарантовано отримаєте куплений товар. Якщо у вас є сумніви щодо можливості повернення коштів – прохання зв'язатися з нашими менеджерами, і ми з радістю вас проконсультуємо.

    • Як отримати диск або флешку з програмою, якщо програмне забезпечення, що купується, поставляється в електронному вигляді?

      Якщо ви купуєте або купили програмне забезпечення в електронному вигляді, і вам з певних причин потрібно отримати товар на твердому носії (CD-, DVD-диск або флешка), ми готові завантажити необхідний дистрибутив і записати його з вашої ліцензії на потрібний носій . У цьому випадку потрібно буде сплатити лише вартість бажаного носія. Якщо ви не впевнені в якому вигляді поставляється продукт, що вас цікавить, зверніться до наших фахівців за консультацією зручним для вас способом.

     

    Оплата

     

    Безготівковий розрахунок
    Рахунки за безготівковим розрахунком виставляються вручну протягом півгодини після запиту.

    LiqPay
    Оплата за допомогою мобільного телефону, інтернету та платіжних карток Visa, MasterCard

    Готівковий розрахунок
    Готівкою кур'єру. Тільки у Києві

    Доставка

     

    Доставка здійснюється протягом 3-х робочих днів після оплати залежно від обраного товару.
    Якщо для активації продукту або ліцензії необхідний тільки код, то ми можемо надати його  електронною поштою.

    Кур'єрська доставка
    Для матеріальних носіїв доставка по Києву безкоштовно.
    Вартість доставки по Україні - відповідно до тарифів перевізників.

    Самовивіз
    04071, м. Київ, вул. Воздвиженська 48, оф 3.
    пн.-пт. з 9-00 до 18-00

    Дивитись на карті